HMS Woningontruiming Apeldoorn

Woningontruiming in Nijmegen

Wanneer een woning of pand ontruimd moet worden zijn er vele aspecten die aandacht verdienen.

Er zijn verschillende soorten ontruimingen. Zo kan er sprake zijn van een volledig gestoffeerde en gemeubileerde woning, waar nog veel kostbare spullen aanwezig zijn. Of er is sprake van het alleen leeghalen van de woning. Wij werken zowel voor particuliere opdrachtgevers, als voor woningbouwverenigingen, woningcoöperaties, bewindvoerder, notarissen, makelaars en bedrijven.

Verwijderen van vloerbedekking

Als het een huurwoning betreft dan verwacht de verhuurder meestal dat de woning zonder stoffering wordt opgeleverd.
Of het nu vloerbedekking laminaat vinyl of een parketvloer is wij kunnen deze op een vakkundige wijze voor u verwijderen. Eventueel met gebruik van professionele apparatuur.

Behang verwijderen

In sommige gevallen is het behang zo beschadigd of aangetast, dat de verhuurder het verwijderd wil hebben. Wij kunnen dit op een vakkundige manier voor u verzorgen.

Herstel werk

Wij kunnen ook kleine herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren, zoals het terugplaatsen van deuren, extra geplaatste aanrechtkastjes, verwijderen tussen-wanden, verwijderen schrootjes, gordijnrails, zonneschermen, spijkers en schroeven verwijderen, gaatjes opvullen en het witten van muren en plafonds.

Woning leeg en schoon

Als de woning door ons vakkundig is leeggehaald, dan is aanvegen of stofzuigen meestal voldoende om de woning netjes op te leveren. Er kunnen situaties voorkomen waarin aanvullende schoonmaak werkzaamheden nodig zijn. Daarbij kunt u denken aan o.a. het schoonmaken keuken, badkamer, ramen wassen en het verwijderen van nicotine aanslag.

Tuin terras schuur en berging

Ook kunnen wij voor u, betreffende het buitenterrein, de volgend werkzaamheden uitvoeren. Tuin opruimen, snoeien, rooien van struiken en bomen en het verwijderen van schuttingen, overkappingen, tuinhuisjes, schuren etc..

Oplever & Tevredenheids
garantie

Offerte aanvragen
Contact opnemen

Waarom HMS Woningontruiming

Oplever garantie
Tevredenheid’s garantie
Veilig, vakkundig, vertrouwd
Beste prijs, beste service
Woning leeg en schoon
Maatwerkoplossingen
Al 25 jaar een vertrouwde naam
U betaalt pas achteraf

Wij zijn werkzaam in heel
Nederland

HMS Boedelontruiming / woningontruiming werkgebied Nederland

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij ondersteunen diverse goede doelen en sociale instellingen met evt. overgebleven spullen uit inboedels. Kleding brengen wij naar stichting Werkgroep oost-Europa. En het recyclen van niet bruikbare goederen staat hoog bij ons in het vaandel.