FAQ – Veelgestelde vragen

Hieronder veelgestelde vragen en antwoorden over onze diensten. Staat u vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

De kosten voor het leeg en schoon opleveren zijn afhankelijk van een aantal factoren: de grootte en toegankelijkheid van de woning en de uit te voeren werkzaamheden afhankelijk van de wensen en eisen.

Indien wij de inboedel overnemen, verrekenen wij dit met de kosten. Hierdoor valt de offerte vaak lager uit dan men van tevoren verwacht.

Een bezoek op locatie voor het opstellen van een offerte is vrijblijvend en kosteloos.

De aard van ons werk vraagt om flexibele planning. Wij zijn hier volledig op ingesteld en kunnen op korte termijn (1 á 2 dagen) u van dienst zijn.

De gemiddelde inboedel heeft zeker nog waarde. In het algemeen is de inboedel onder te verdelen in vier categorieën:

  • Mooie antieke meubelen, schilderijen of kunst. Die kunnen wij van u kopen of in overleg met u en het veilinghuis laten veilen.
  • Nette, jonge meubelen en witgoed die nog een redelijke handelswaarde vertegenwoordigen kunnen wij van u overnemen voor een eerlijke en reële prijs.
  • Bruikbare inboedel die geen waarde meer heeft, maar nog wel bruikbaar is, brengen wij onder bij diverse goede doelen.
  • Niet bruikbare inboedel die versleten of kapot is, wordt aangeboden voor recycling.

Wij kopen alleen inboedels in combinatie met een woningontruiming.

Leeg en schoon opleveren betekent dat wij er ook daadwerkelijk voor zorgen dat de woning schoon wordt opgeleverd. Met de oplever- en tevredenheidsgarantie hebt u de zekerheid dat alles naar tevredenheid wordt afgerond.

Indien gewenst kunnen wij voor u, of samen met u, bij zowel de voor- als eindinspectie van de woning aanwezig zijn.

Overgebleven kleding brengen wij naar stichting WHOE in Apeldoorn. Die deze vervolgens verspreid onder diverse goede doelen in Oost-Europa. We hebben voor deze stichting gekozen omdat wij regelmatig van nabestaanden horen dat ze liever niet de kleding van een overledene op straat tegenkomen.

Archieven en data laten wij vernietigen door Van Gerrevink recycling en vernietiging.

Wij doen wat nodig is om de woning in originele staat terug te brengen en/of naar de eisen van een woningcorporatie of verhuurder op te leveren.

> Bekijk onze aanvullende diensten

Uiteraard zijn we volledig verzekerd tegen eventuele schade. Gelukkig hebben wij onze verzekering nog nooit hoeven in te schakelen.

Jazeker, ook voor alleen het verwijderen van vloerbedekking of andere aanvullende diensten kunnen wij u van dienst zijn.

> Bekijk onze aanvullende diensten

Vragen?
Wij staan u graag te woord

Klantervaringen
Wat onze opdrachtgevers zeggen

Maatschappelijk
Verantwoord ondernemen

Met overgebleven spullen uit inboedels ondersteunen wij diverse goede doelen en sociale instellingen. Kleding brengen wij naar de stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa (WHOE) in Apeldoorn.

Meer over ons

Werkgebied

Wij zijn werkzaam
door heel Nederland

Goede doelen
Wij ondersteunen o.a.

Gered GereedschapLeger des HeilsStichting WHOE Apeldoorn

Partners
Duurzaam ontruimen doen wij o.a. met

RetourmatrasPreZeroVan Gerrevink
Vragen? Bel 06 - 52 46 37 78Offerte