Geschiedenis HMS Woningontruiming

HMS Woningontruiming is in 1993 opgericht door Henrikus Marinus Spijker (HMS).

“In die tijd kocht ik in Nederland bij particulieren meubels en antiek op, die ik exporteerde naar vrienden op Cyprus. Zij hadden daar een winkel in gebruikte meubels. Van particulieren kreeg ik regelmatig te horen dat ze blij waren dat ik de meubels kocht, maar dat eigenlijk de hele woning leeg en schoon opgeleverd moest worden. Dit was het begin van HMS Woningontruiming.

In de loop der jaren heeft het team zich uitgebreid met verschillende medewerkers in vaste dienst, waaronder Evert Pieper. Evert begon zijn carrière bij HMS als stagiaire en heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring binnen het bedrijf opgedaan. Zijn toewijding en betrokkenheid hebben hem niet alleen doen groeien in zijn functie, maar hij heeft ook plannen om het bedrijf over te nemen.

Goed werk afleveren is heel belangrijk, dit maken wij altijd waar. Hierdoor hebben we veel vervolgopdrachten bij dezelfde families en instanties en opereren we landelijk, soms zelf net over de grens, in België en Duitsland.”

Klantervaringen
Wat onze opdrachtgevers zeggen

Vragen?
Wij staan u graag te woord

Veelgestelde vragen

Hieronder veelgestelde vragen en antwoorden over onze dienstverlening.

De kosten voor het leeg en schoon opleveren zijn afhankelijk van een aantal factoren: de grootte en toegankelijkheid van de woning en de uit te voeren werkzaamheden afhankelijk van de wensen en eisen.

Indien wij de inboedel overnemen, verrekenen wij dit met de kosten. Hierdoor valt de offerte vaak lager uit dan men van tevoren verwacht.

Een bezoek op locatie voor het opstellen van een offerte is vrijblijvend en kosteloos.

De aard van ons werk vraagt om flexibele planning. Wij zijn hier volledig op ingesteld en kunnen op korte termijn (1 á 2 dagen) u van dienst zijn.

De gemiddelde inboedel heeft zeker nog waarde. In het algemeen is de inboedel onder te verdelen in vier categorieën:

  • Mooie antieke meubelen, schilderijen of kunst. Die kunnen wij van u kopen of in overleg met u en het veilinghuis laten veilen.
  • Nette, jonge meubelen en witgoed die nog een redelijke handelswaarde vertegenwoordigen kunnen wij van u overnemen voor een eerlijke en reële prijs.
  • Bruikbare inboedel die geen waarde meer heeft, maar nog wel bruikbaar is, brengen wij onder bij diverse goede doelen.
  • Niet bruikbare inboedel die versleten of kapot is, wordt aangeboden voor recycling.
  • Wij kopen alleen inboedels in combinatie met een woningontruiming.

Maatschappelijk
Verantwoord ondernemen

Met overgebleven spullen uit inboedels ondersteunen wij diverse goede doelen en sociale instellingen. Kleding brengen wij naar de stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa (WHOE) in Apeldoorn.

Werkgebied

Wij zijn werkzaam
door heel Nederland

Goede doelen
Wij ondersteunen o.a.

Gered GereedschapLeger des HeilsStichting WHOE Apeldoorn

Partners
Duurzaam ontruimen doen wij o.a. met

RetourmatrasPreZeroVan Gerrevink
Vragen? Bel 06 - 52 46 37 78Offerte