Huisontruiming, woning leeg en schoon

Wij zijn de oplossing voor uw huisontruiming, in heel Nederland staan wij voor u klaar. Door onze ruim 25 jaar ervaring weten wij namelijk precies wat voor uw ontruiming van belang is. Wij bieden een snelle en zorgeloze ontruiming van uw woning, zodat u weer lucht en ruimte krijgt. HMS Woningontruiming werkt snel met een vakkundig team. Wij komen onze afspraken altijd na en hebben een 100% oplever- en tevredenheidsgarantie.

Schakel HMS in voor de huisontruiming

Wij bieden u alle diensten die nodig zijn voor een geslaagde huisontruiming. Wij ontruimen namelijk het ingerichte huis, dragen zorg voor de inboedel, en leveren het huis schoon en leeg op naar wens. Bent u benieuwd naar hoe anderen onze diensten hebben ervaren?

> Lees hier ervaringen van eerdere opdrachtgevers

Onze werkwijze

Wij begrijpen dat ieder huis anders is en daarom spreken wij op locatie met u af. Zo kunnen wij samen met u de situatie in het huis doornemen. U krijgt hierbij de gelegenheid uw wensen en eventuele wensen van een verhuurder kenbaar te maken. Wij denken vanuit onze ervaring graag met u mee, zodat er niets over het hoofd gezien kan worden. Vervolgens stellen wij een persoonlijke, vrijblijvende offerte voor u op.

> Lees hier hoe wij een offerte opstellen

Na akkoord offerte

Wij gaan voor u aan de slag volgens de gemaakte afspraken. Als er tussentijds wijzigingen zijn, dan passen wij de offerte hierop aan. U betaalt achteraf, als u 100% tevreden bent.

Een afspraak met HMS Woningontruiming geeft u de garantie van een zorgeloze ontruiming en correcte oplevering. Ons team bestaat uit vakkundige medewerkers met meer dan 25 jaar ervaring. Voor elke vraag leveren wij een passende oplossing.

Klantervaringen
Wat onze opdrachtgevers zeggen

Vragen?
Wij staan u graag te woord

Veelgestelde vragen

Hieronder veelgestelde vragen en antwoorden over onze dienstverlening.

De kosten voor het leeg en schoon opleveren zijn afhankelijk van een aantal factoren: de grootte en toegankelijkheid van de woning en de uit te voeren werkzaamheden afhankelijk van de wensen en eisen.

Indien wij de inboedel overnemen, verrekenen wij dit met de kosten. Hierdoor valt de offerte vaak lager uit dan men van tevoren verwacht.

Een bezoek op locatie voor het opstellen van een offerte is vrijblijvend en kosteloos.

De aard van ons werk vraagt om flexibele planning. Wij zijn hier volledig op ingesteld en kunnen op korte termijn (1 á 2 dagen) u van dienst zijn.

De gemiddelde inboedel heeft zeker nog waarde. In het algemeen is de inboedel onder te verdelen in vier categorieën:

  • Mooie antieke meubelen, schilderijen of kunst. Die kunnen wij van u kopen of in overleg met u en het veilinghuis laten veilen.
  • Nette, jonge meubelen en witgoed die nog een redelijke handelswaarde vertegenwoordigen kunnen wij van u overnemen voor een eerlijke en reële prijs.
  • Bruikbare inboedel die geen waarde meer heeft, maar nog wel bruikbaar is, brengen wij onder bij diverse goede doelen.
  • Niet bruikbare inboedel die versleten of kapot is, wordt aangeboden voor recycling.
  • Wij kopen alleen inboedels in combinatie met een woningontruiming.

Maatschappelijk
Verantwoord ondernemen

Met overgebleven spullen uit inboedels ondersteunen wij diverse goede doelen en sociale instellingen. Kleding brengen wij naar de stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa (WHOE) in Apeldoorn.

Meer over ons

Werkgebied

Wij zijn werkzaam
door heel Nederland

Goede doelen
Wij ondersteunen o.a.

Gered GereedschapLeger des HeilsStichting WHOE Apeldoorn

Partners
Duurzaam ontruimen doen wij o.a. met

RetourmatrasPreZeroVan Gerrevink
Vragen? Bel 06 - 52 46 37 78Offerte