Huis ontruimen, woning leeg en schoon

Wij weten hoe belangrijk het is een woning of huis in korte tijd leeg op te leveren. Door onze jarenlange ervaring weten wij echter ook dat het werk hiermee nog niet gedaan is. Daarom bieden wij de garantie dat uw woning of huis niet alleen leeg, maar ook schoon wordt opgeleverd! Dit betekent dat wij niet vertrekken voor uw huis of woning bezemschoon is. Mede door deze service hebben wij een 100% oplever- en tevredenheidsgarantie.

Schakel HMS in voor huis ontruimen

Wij staan in heel Nederland voor u klaar, ongeacht locatie of ligging van uw huis. Onze diensten zijn gevarieerd en bieden de garantie voor een zorgeloze woningontruiming. Wij verzorgen namelijk het ontruimen van een ingericht huis, dragen zorg voor de inboedel en leveren het huis schoon en leeg op naar wens. Bent u benieuwd naar hoe anderen onze diensten hebben ervaren?

> Lees hier ervaringen van eerdere opdrachtgevers

Onze werkwijze

Ieder huis of woning is anders, daarom komen wij altijd langs om de situatie op locatie met u door te spreken. Dit geeft u de gelegenheid uw eigen wensen en eventuele eisen van de verhuurder kenbaar maken. Wij denken altijd met u mee om eventuele problemen voor te zijn. Aan de hand hiervan stellen wij een persoonlijke, vrijblijvende offerte voor u op.

> Lees hier hoe wij een offerte opstellen

Na akkoord offerte

Aan de hand van de gemaakte afspraken gaan wij voor u aan de slag. Mochten er tussentijds wijzigingen zijn dan, dan bespreken we dit met u en passen waar nodig de offerte hierop aan. U betaalt achteraf.

Een afspraak met HMS Woningontruiming geeft u de garantie van een zorgeloze ontruiming en correcte oplevering.

Klantervaringen
Wat onze opdrachtgevers zeggen

Vragen?
Wij staan u graag te woord

Veelgestelde vragen

Hieronder veelgestelde vragen en antwoorden over onze dienstverlening.

De kosten voor het leeg en schoon opleveren zijn afhankelijk van een aantal factoren: de grootte en toegankelijkheid van de woning en de uit te voeren werkzaamheden afhankelijk van de wensen en eisen.

Indien wij de inboedel overnemen, verrekenen wij dit met de kosten. Hierdoor valt de offerte vaak lager uit dan men van tevoren verwacht.

Een bezoek op locatie voor het opstellen van een offerte is vrijblijvend en kosteloos.

De aard van ons werk vraagt om flexibele planning. Wij zijn hier volledig op ingesteld en kunnen op korte termijn (1 á 2 dagen) u van dienst zijn.

De gemiddelde inboedel heeft zeker nog waarde. In het algemeen is de inboedel onder te verdelen in vier categorieën:

  • Mooie antieke meubelen, schilderijen of kunst. Die kunnen wij van u kopen of in overleg met u en het veilinghuis laten veilen.
  • Nette, jonge meubelen en witgoed die nog een redelijke handelswaarde vertegenwoordigen kunnen wij van u overnemen voor een eerlijke en reële prijs.
  • Bruikbare inboedel die geen waarde meer heeft, maar nog wel bruikbaar is, brengen wij onder bij diverse goede doelen.
  • Niet bruikbare inboedel die versleten of kapot is, wordt aangeboden voor recycling.
  • Wij kopen alleen inboedels in combinatie met een woningontruiming.

Maatschappelijk
Verantwoord ondernemen

Met overgebleven spullen uit inboedels ondersteunen wij diverse goede doelen en sociale instellingen. Kleding brengen wij naar de stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa (WHOE) in Apeldoorn.

Meer over ons

Werkgebied

Wij zijn werkzaam
door heel Nederland

Goede doelen
Wij ondersteunen o.a.

Gered GereedschapLeger des HeilsStichting WHOE Apeldoorn

Partners
Duurzaam ontruimen doen wij o.a. met

RetourmatrasPreZeroVan Gerrevink
Vragen? Bel 06 - 52 46 37 78Offerte