Huis leeghalen

Moet uw huis of woning leeggehaald worden? Dan bent u bij HMS Woningontruiming aan het juiste adres. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het ontruimen van woningen in heel het land. Wij werken met een snel en vakkundig team en luisteren echt naar uw wensen. Wij komen afspraken altijd na en daarom hebben wij dan ook een 100% oplever- en tevredenheidsgarantie.

Schakel HMS in voor huis leeghalen

Wij staan in heel Nederland voor u klaar, ongeacht locatie of ligging van uw huis. Onze diensten zijn gevarieerd en bieden daarmee de garantie voor een oplossing op maat voor uw huis. Wij halen uw huis namelijk leeg, dragen zorg voor de inboedel en leveren uw huis schoon en leeg op. Zo heeft u maar te maken met één partij die al uw zorgen uit handen neemt. Wij nemen onze taak serieus en stoppen pas wanneer u tevreden bent. Bent u benieuwd naar hoe anderen onze diensten hebben ervaren?

> Lees hier ervaringen van eerdere opdrachtgevers

Werkwijze bij huis leeghalen

Om de situatie in het huis te beoordelen spreken wij met u af op locatie. Zo kunnen wij uw eigen wensen en eventuele eisen van de verhuurder bespreken. Vanuit onze ervaring in het leeghalen van een huis denken wij graag met u mee, zodat er niets over het hoofd gezien wordt. Daarna stellen wij een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor u op.

> Lees hier hoe wij een offerte opstellen

Na akkoord offerte

Aan de hand van de gemaakte afspraken gaan wij voor u aan de slag. Mochten er tussentijds wijzigingen zijn dan bespreken we dit met u en passen waar nodig de offerte hierop aan. U betaalt achteraf.

Een afspraak met HMS Woningontruiming geeft u de garantie van een zorgeloze ontruiming en correcte oplevering.

Klantervaringen
Wat onze opdrachtgevers zeggen

Vragen?
Wij staan u graag te woord

Veelgestelde vragen

Hieronder veelgestelde vragen en antwoorden over onze dienstverlening.

De kosten voor het leeg en schoon opleveren zijn afhankelijk van een aantal factoren: de grootte en toegankelijkheid van de woning en de uit te voeren werkzaamheden afhankelijk van de wensen en eisen.

Indien wij de inboedel overnemen, verrekenen wij dit met de kosten. Hierdoor valt de offerte vaak lager uit dan men van tevoren verwacht.

Een bezoek op locatie voor het opstellen van een offerte is vrijblijvend en kosteloos.

De aard van ons werk vraagt om flexibele planning. Wij zijn hier volledig op ingesteld en kunnen op korte termijn (1 á 2 dagen) u van dienst zijn.

De gemiddelde inboedel heeft zeker nog waarde. In het algemeen is de inboedel onder te verdelen in vier categorieën:

  • Mooie antieke meubelen, schilderijen of kunst. Die kunnen wij van u kopen of in overleg met u en het veilinghuis laten veilen.
  • Nette, jonge meubelen en witgoed die nog een redelijke handelswaarde vertegenwoordigen kunnen wij van u overnemen voor een eerlijke en reële prijs.
  • Bruikbare inboedel die geen waarde meer heeft, maar nog wel bruikbaar is, brengen wij onder bij diverse goede doelen.
  • Niet bruikbare inboedel die versleten of kapot is, wordt aangeboden voor recycling.
  • Wij kopen alleen inboedels in combinatie met een woningontruiming.

Maatschappelijk
Verantwoord ondernemen

Met overgebleven spullen uit inboedels ondersteunen wij diverse goede doelen en sociale instellingen. Kleding brengen wij naar de stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa (WHOE) in Apeldoorn.

Meer over ons

Werkgebied

Wij zijn werkzaam
door heel Nederland

Goede doelen
Wij ondersteunen o.a.

Gered GereedschapLeger des HeilsStichting WHOE Apeldoorn

Partners
Duurzaam ontruimen doen wij o.a. met

RetourmatrasPreZeroVan Gerrevink
Vragen? Bel 06 - 52 46 37 78Offerte