HMS Woningontruiming Apeldoorn

Woningontruiming in Zwolle

Wanneer een woning of pand ontruimd moet worden, zijn er vele aspecten die aandacht verdienen.

Wij werken zowel voor particulieren opdrachtgevers maar ook voor woningbouwverenigingen, woningcoöperaties, bewindvoerders, notarissen en bedrijven. Afhankelijk van de situatie kan er noodzaak zijn tot schoonmaak, herstelwerkzaamheden, het verwijderen van vloeren en/of behang, de verkoop van de inboedel en eventuele aanvullende werkzaamheden.

Schoonmaken woning of pand

Schoonmaak kan nodig zijn onder allerlei omstandigheden. U bent zelf bijvoorbeeld niet in de gelegenheid om al het werk te doen. Wat de reden ook is, u kunt altijd een beroep doen op HMS Woningontruiming om u van dienst te zijn. U weet dan dat het deskundig zal worden gedaan en u kunt zelf uw aandacht aan andere zaken besteden. Informeer ons gerust over uw specifieke wensen.

Verwijderen vloeren

Het verwijderen van vloeren of tapijten kan ook een zware klus zijn. Vloerbedekkingen zijn vaak op verschillende manieren bevestigd en wellicht hebben eerdere bewoners of gebruikers materiaal achtergelaten. Bij ons kunt u terecht om dit vakkundig te laten verwijderen. Uiteraard is ook de afvoer van restmaterialen bij ons in goede handen. Eventueel kunt u ons ook vragen om de ondervloer op te schuren, schoon te maken of herstelwerk te verrichten.

Herstel werkzaamheden

In sommige gevallen is er sprake van schade, veroudering of verwaarlozing. Voor herstelwerkzaamheden betreffende verflagen, sanitair, deuren of ramen kunt u een beroep op ons doen, zodat wij het weer zo netjes mogelijk (laten) herstellen. Ook kleine zaken als lichtaansluitingen, beperkt schilder- of plamuurwerk kunt u ons vragen te doen, zodat de oplevering voldoet aan de geldende eisen en of regelingen.

Behang verwijderen

Voor het ontruimen en/of bezemschoon opleveren is het ook van belang dat de muren en wanden weer toonbaar zijn en ontdaan worden van oude lagen behang. Het is raadzaam om dit te laten verzorgen door HMS Woningontruiming. Een of meerdere lagen behang, van welke aard dan ook, kunnen wij vakkundig verwijderen. Wij beschikken over de juiste apparaten en middelen om dit te doen. Het spreekt voor zich, dat de onderliggende muren of wanden netjes moeten worden achtergelaten.

Wat de omstandigheden ook zijn, de inboedel moet in veel gevallen een nieuwe bestemming krijgen of (deels) worden verkocht. U kunt rekenen op onze vakkundige begeleiding om de inboedel te verkopen, of het nu gaat om meubilair, witgoed, apparatuur of andere zaken. Wij bieden advies en hulp, ook als het gaat om (tijdelijke) opslag.

Onder alle omstandigheden proberen wij maatwerk te leveren. U kunt ons bereiken via de mail: info@hmswoningontruiming.nl of via de telefoon: 055-3669892.

Oplever & Tevredenheids
garantie

Offerte aanvragen
Contact opnemen

Waarom HMS Woningontruiming

Oplever garantie
Tevredenheid’s garantie
Veilig, vakkundig, vertrouwd
Beste prijs, beste service
Woning leeg en schoon
Maatwerkoplossingen
Al 25 jaar een vertrouwde naam
U betaalt pas achteraf

Wij zijn werkzaam in heel
Nederland

HMS Boedelontruiming / woningontruiming werkgebied Nederland