HMS Woningontruiming is er voor u in Zwolle

Waarom kiezen voor HMS Woningontruiming om een woning te laten ontruimen of te verhuizen in Zwolle, Dalfsen, Hattem, Kampen, Oldebroek, Zwartewaterland of in de buurt:

  • Klein en vakkundig team
  • Uit de regio, vertrouwd en dichtbij
  • Ruim 25 jaar ervaring: in goede handen

Wij helpen u graag met onze dienstverlening op het gebied van woning ontruimen, verhuizen van groot naar klein en opkoop inboedel in combinatie met een woningontruiming.

Wij helpen u graag

Uw contactgegevens

Gegevens van woning of pand

*Verplicht in te vullen veld

Vertrouwd en persoonlijk

Woning leeg
en schoon

Snel en
professioneel

Oplever- en
tevredenheidsgarantie

Onze werkwijze, een zorg minder

U wilt er gerust op zijn dat woning en spullen van uw dierbare of naaste goed terechtkomen na overlijden. De woning met eventueel tuin of schuur leveren wij altijd leeg en schoon op, en volgens de oplevervoorwaarden van de verhuurder of woningcorporatie. We hebben contact met vrijwel alle corporaties in de omgeving en kennen vrijwel alle regels en reglementen. Voor u dus een zorg minder, zeker ook omdat we altijd de afgesproken datum halen.

Goede bestemming voor uw spullen

Wij zorgen ervoor dat uw spullen goed terecht komen, of het nu gaat om inboedel, huisraad of spullen van waarde. Uw wens is altijd het vertrekpunt. Veiling, goed doel, Kringloop of de spullen laten verwijderen, wij regelen het met zorg voor u. De waarde van uw spullen verrekenen wij met uw factuur, na het persoonlijk met u doorgelopen te hebben.

Stap 1

Neem contact met ons op

Stap 2

Vrijblijvende offerte op locatie

Stap 3

Na akkoord, gaan wij
voor u aan de slag

Dit zeggen klanten over ons

Voor het tijdelijk opslaan van meubels gebeld. Snel en erg vriendelijk geholpen. Meubels werden later, door de firma weer net zo makkelijk elders geplaatst.
R de Groot
R de Groot
20:03 10 Feb 19
IK heb vanuit mijn werk verschillende keren met HMS Woningontruiming te maken gehad. Zonder uitzondering was dit bedrijf snel met reageren, dachten mee met het vinden van alternatieven en leverden de woningen af zoals ze beloofd hadden. Zeer prettig in de omgang en deden hun werk met een lach. Een volgende keer maak ik zeker weer gebruik van hun diensten.
Rob Verkerk
Rob Verkerk
14:39 10 Feb 19
Huurwoning van mijn tante laten ontruimen door hmswoningontruimimg eindelijk een bedrijf die zijn afspraken nakomt. Zeker een aanrader als je iets goed wil laten gebeuren.
Rieks Tonnis
Rieks Tonnis
19:12 30 Jan 19

Woning leeg en schoon

Bij HMS bieden we alle diensten die komen kijken bij een woningontruiming. Of het nu gaat om een compleet gestoffeerde woning met meubels en kostbare spullen of alleen om het leeghalen en schoon opleveren aan de verhuurder. Het kan gaan om een woning, appartement, seniorenwoning, buitenruimte, maar ook om een bedrijfspand of ander vastgoed.

Dit bieden we in Zwolle en omstreken:

  • Woningontruiming en oplevering
  • Seniorenverhuizing: verhuizen van groot naar klein
  • Inkoop, verkoop, recyclen en opslag inboedel

Zorgvuldig, vakkundig en snel

Met ruim 25 jaar ervaring met woningontruiming in Zwolle en omstreken zijn wij een betrouwbare en ervaren partner. Wij werken snel, professioneel en vakkundig, met een klein en deskundig team. Zorgvuldigheid is vanzelfsprekend voor ons, net als het nakomen van alle afspraken en de opleverdatum. Met de oplever- en tevredenheidsgarantie hebt u hoe dan ook de zekerheid dat alles naar tevredenheid wordt afgerond.

Meer weten over onze diensten, kwaliteitsnorm of aanpak? Neem vrijblijvend contact op: we denken graag met u mee en bieden praktisch advies afgestemd op uw situatie. Een offerte is kosteloos en vrijblijvend. U betaalt bovendien pas achteraf.

Veel gestelde vragen

De kosten voor het ontruimen van een woning verschillen, waarbij onder andere de omvang van de woning en inboedel meespelen en uw specifieke wensen voor bijvoorbeeld de inboedel en waardevolle spullen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Goed om te weten: HMS biedt vanuit ruim 25 jaar ervaring hoge kwaliteit, goed werk en we komen altijd onze afspraken na.

We maken een zorgvuldige inventarisatie en taxeren de spullen. Vervolgens kunnen we de spullen die van waarde zijn voor u veilen of van u overnemen om ze bijvoorbeeld een nieuwe bestemming te geven. De waarde van de geveilde waardevolle spullen verrekenen we met uw factuur, indien gewenst met een specificatie en toelichting.

Wij leveren uw woning leeg en schoon op, een zorg minder. Ons motto is woning leeg en schoon, wij maken dit voor u waar. Met de oplever- en tevredenheidsgarantie hebt u hoe dan ook de zekerheid dat alles naar tevredenheid wordt afgerond. We zorgen ervoor dat de woning opleverklaar is en volledig voldoet aan de eisen en wensen van de verhuurder of woningcorporatie.

Waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens anders mee van dienst zijn? We helpen u graag.

© 2019 – HMS Woningontruiming – Privacyverklaring